Milion důvodů, proč jít na Letnou

Z minulosti mám zkušenost, že politické články do mého zenu docela zapadly a byly poměrně oblíbené. A tak jej naruším i tady tímhle. Jestli si ale něčím nehodlám ku.vit blog, tak je to Babišova fotka. Proto budu článek o tomhle zlosynovi prokládat hezkými obrázky.

Výsledek obrázku pro monty python gif

  V neděli se chystám na Letnou. Bude pěkně, Letnou miluju, je to magickej prostor. Miluju ho od chvíle, kdy jsem tam loni na jaře bydlela. Noční metronom je prostě mňam, dop.či. Připadám si jako bych byla postavička z virtuální seznamky IMVU. Tam všechno vypadá jako Stalin.
  Spousta lidí nechápe, proč tomu dávám ten prostor a peníze, když "byl přece zvolený v demokratických volbách". Nad tím se chci na okamžik zastavit: já nerozporuju výsledek demokratických voleb. Jsem pro to, aby Andrej Babiš byl premiérem za podmínky, že zanechá silně amorálního jednání, jehož se dopouští.


  Naopak demonstrace, diskuze a sledování práce politika k demokracii patří. To, že někdo rozhodl svou volbou o tom, jak mám žít, studovat či pracovat, není pro mě dostatečný důvod mlčet. No a k jádru pudla: jak to ten Andrej přesně dělá?


1. ANDREJ BABIŠ ZNEUŽÍVÁ SVÉ MOCI.

  Nezávidím Andreji Babišovi peníze. Bůh chraň. Nelíbí se mi, že se s nimi snaží lidi okolo sebe systematicky zničit. Bavíme se o člověku, který je premiér, vlastní několikatery velké noviny a členové jeho politické strany (velmi úzce propojené s jeho koncernem) jsou skrze různé funkce dosazeni do státních institucí. Co to v praxi znamená? V praxi to znamená, že kdokoli udělá něco, co se Andreji Babišovi nelíbí, Andrej Babiš je schopný během několika minut získat data týkající se této osoby ohledně:

- platby odvodů,
- zaměstnání,
- zdravotního stavu, léků a operací, které prodělal,
- dávek, které pobíráte nebo tomu tak bylo,
- závazky vůči státu aj.

a nejlepší je, že mu ta data ještě sami dobrovolně podsouváme a říkáme tomu LOTERIE.
  Uvedu vám příklad: moje banka poskytuje slevy za platby kartou, jen je nutné v mobilním bankovnictví naklikat obchody, o které mám zájem. Až po delší době mi došlo, že za mrzkou slevu vlastně prodávám osobní údaje a osobní preference, data, která může někdo dobře zpeněžit. Stejně je tomu tak i s Účtenkovkou. Za státní peníze (!!!) dáváme AB data ohledně svých nákupních preferencích, ideálně teda o preferencích nižší střední třídy, pro které je Účtenkovka lákadlo. Ten může tato data využít buď pro své podnikání, nebo je prodat dál. Hezky pěkně.

Výsledek obrázku pro monty python gif


2. ANDREJ BABIŠ MÁ ZDEFORMOVANOU MORÁLKU.


  Podbod A) Dejme si teď malý slovní příklad: který multimilionář (nebo dokonce multimiliardář?) pošle nemocného syna léčit NA KRYM???
  Který otec před tím nemocného syna namočí do korupce?
  Který otec vyřve osobní informace o svých dětech do světa?
  Nehlaste se všichni.


Podbod B) Který politik měl ve stanovách strany požadavek odstoupení z funkce za předpokladu, že člen bude trestně stíhán a pak tento požadavek raději ze stanov smaže?
  Zkuste hádat.


Výsledek obrázku pro monty python gif


3. ANDREJ BABIŠ VLASTNÍ AGROFERT

  Na jedné straně vidíme premiéra. Na druhé straně koncern, který soustředí největší tržní sílu v zemi. Fakt to někomu nepřipadá jako prasárna?

  Trh jde do kopru, protože lidé cpou peníze do nekvalitních produktů velkovýroben namísto toho, aby podporovaly malé podnikatele. Stát (a Unie) se tyto podnikatele (farmáře, živnostníky) snaží podporovat dotacemi. Zemědělství je totiž vrtkavá dáma, stačí málo a jsme bez brambor a kukuřice. Kdo někdy sbíral trnky do kvasu, tak ví. Otázka zní:
  Proč tyto dotace pobírá korporát?
  Proč tyto dotace pobírá korporát PREMIÉRA ZEMĚ?
  Proč zůstává premiérovi ze mě možnost nepřímo tyto záležitosti ovlivňovat?


Výsledek obrázku pro monty python gif


4. ANDREJI BABIŠOVI NEZÁLEŽÍ NA JEHO VOLIČÍCH.

  Do jedné ruky jim dal devět set, z druhé vzal dva tisíce a ještě mu poděkovali. Přidal na důchodech a slevách, ale jeho vláda hledá další a další nesmyslné daně a řešení.
  Skutečnou kurizitou bylo jeho prohlášení


v době, kdy se odevzdávala Finanční správě daňová přiznání. Opravte mě: byl to tentýž rok, kdy vybral rezervy všech ministerstev?


  Peníze, které ve velkém rozdává, budeme muset my všichni zaplatit. Už teď vkládá každý zaměstnanec do fondů zdravotního a sociálního pojištění zhruba třetinu toho, co vydělá. Kolik budeme muset platit na další důchodce? Kolik budeme platit na Husákovy děti, kterých je mnoho? Kdo to zaplatí? Kdo to zaplatí, když bude muset stát půl miliardy Babišova mamonu?
  AB vystupuje ostře proti ochraně prostředí, zvířat, hmyzu a našeho zemědělství pro svůj profit. Je mu důlěžitější zisk jeho firem, než naše zdraví a spokojenost. Už několikrát to dal jasně najevo. Jeho poslanci opakovaně hlasují proti debatám o kvalitních regionálních potravinách a podpoře takové výroby. Podotýkám, že i za předpokladu, že poslanci jiných slav hlasují jednohlasně PRO. Pro pro pro proč?
  Andrejovi je naprosto jedno, co budeme jíst, kolik za to dáme a jak to bude vypadat s krajinou. Je mu to úplně jedno. Vy jste mu jedno.


5. ANDREJ BABIŠ JE SATAN.

  Jak píše Paweska: "Na rovině duchovní existence je ďábel legitimním pánem světa a zároveň jejím zajatcem. Přesně tak se daří všem lidem, kteří uzavřeli smlouvu s ďáblem. Prodali duši za pozemské jmění, ať již z nevědomosti, nebo z chamtivosti. Tak sice získají vyvolené pozemské jmění, ale také se na něm stanou závislí. Nakonec za něj musí zaplatit ztrátou duše, ta však není nahraditelná. (...) Ďábel je však lež. Dobře si to pamatujte, nelže, je lež sama, není pravdou, neexistuje. Je tvojí potlačovanou pravdou, ale také pravdou skupiny, národa, náboženství. (...) Lidští vládcové světa využívají shora popisovaný program, aby učinili lidi nešťastnými, a tím závislými a ovládnutelnými. Šťastný člověk je tou nejnebezpečnější bytostí pro mocenský aparát všeho druhu, neboť šťastný člověk nic nepotřebuje. Nepotřebuje žádnou politickou stranu, ideologii, žádný kredit a společenství víry. 

  Ale - díky ďáblovi - je nebezpečí, že bys byl šťastný bez nějakého přání nepravděpodobné."

Výsledek obrázku pro puppies gif

  Tak. Jsem zvědavá, na kolik věcí jsem zapomněla. Ale doufám, že vás na Letný uvidím v hojným počtu. Nenapsala jsem toho možná mnoho, ale přečtěte tenhle článek svým rodičům, prarodičům. Nejsem žádný protekční spratek, pocházím z dělnické rodiny, vychovávala mě samoživitelka, Kalousek mě nezajímá a Soroš neplatí. Jediné, za co bojuju, je spravedlnost a vlastní svoboda. Ať Andrej Babiš předsedá vládě, pokud se nebude chovat jako odpad.
  Jsem sice velký idealista, ale tomuhle moc nevěřím. proto demonstruji za jeho demisi.
  Nejen chlebem živ je člověk.


Komentáře